Hos oss på Saltimporten!

The Organic Oil Co.The Organic Oil Co. MalmöThe Organic Oil Co.Ekologiska oljor - The Organic Oil Co.The Organic Oil Co.Som vi berättat tidigare har vi ju flyttat in i nya lokaler! På Saltimporten, ett gammalt saltmagasin i Malmö hamn, nu ombyggt till fina lokaler med industrikänslan kvar. Vi flyttade in den första juli, och nu har vi kommit i ordning.

Vi trivs verkligen som fiskarna i vattnet strax utanför. Här har vi kontor, labb och tillverkning. På nedersta bilden syns fönstret till laboratoriet, som vi satt in så att den som kommer på besök kan kika in på produktionen!

Nästa steg är att göra ett showroom och butik i en del av lokalen, men en sak i taget! Vi måste ju hinna med att tillverka våra produkter och ta fram nya också.

För det är inte bara vi som har upptäckt att det är klokt att undvika onödiga kemikalier i vardagen. I går kväll visade SVT dokumentären ”Förgiftad kompromiss”, en dokumentär om giftet i våra kroppar och turerna kring EU’s kemikalielagstiftning. Se den på SVT-Play här.

Vi använder bara naturliga ämnen i våra produkter. INGA kemikalier! Dessutom använder vi bara ekologiska råvaror. Det betyder att våra oljor är kallpressade ur växter som odlats utan kemikalier och gifter. Så vill du minimera ditt giftintag (även genom huden), satsa på ekologiskt!

Tack och hej och ha en fin helg! /Josefin & Daniel

FacebookTwitterPinterestEmail
Vad tycker du?1 Comment Postat i Kategori Okategoriserade

En kommentar till Hos oss på Saltimporten!

  1. Hej!
    Jag har hört av mina kollegor att ni även har färg och undrar om ni har möbelfärg till försäljning?
    Mvh
    Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *