Hejdå gamla verkstan – och riktigt spännande nyheter!

verkstan_theorganicoilco_smallverkstan_theorganicoilco_small2
antiage

Oj! Det har bara gått knappt tre månader sedan vi släppte våra första produkter, en serie med härliga, lyxiga och helt ekologiska oljor för ansikte, kropp och hår.

I vår lilla, lilla verkstad på Mejselgatan 3 höll vi förstås på i många månader med utveckling och produktion innan det var premiär. Och vilken premiär det blev! Vi är superglada över att så många har tagit till sig våra oljor, en del har till och med ääääälskat dem! Det är så kul, för då vet vi att vi är på rätt spår!

Den senaste tiden har vi, förutom att producera våra oljor, utvecklat spännande nyheter som kommer i höst; cremer, lotioner och andra riktigt bra hudvårdsprodukter.

Vi tror på transparent produktion, precis som att vi är övertygade om att ekologiska, giftfria och rättvisa produkter är det som bör produceras och användas nu och i framtiden. Transparent produktion betyder att du som konsument ska kunna ta del av hur våra produkter tillverkas, utan nåt hemlighetsmakeri, i små serier av pålitliga, högeffektiva och helt ekologiska ingredienser i vår egen verkstad.

Men vår fina lilla verkstad är så liten, så liten! Därför tar vi nu steget och flyttar till betydligt större lokaler, med både plats och läge för nya ideér och produkter, för workshops, showroom och produktion!

Från och med på måndag, den 1:a juli, hittar du oss på Saltimporten i Malmö, ”malmös kreativa fabrik” med fina lokaler i markplan med stora industriglaspartier mot Hullkajen, bara några hundra meter från Malmö Centralstation. Saltimporten är ett riktigt trevligt ställe att vara på! Ett ombyggt magasin med de vackra industriella detaljerna kvar, och med malmös bästa lunchrestaurang, Saltimporten Canteen, ett par dörrar bort.

Här kommer det att hända mycket! Och vi kommer att blogga om det så mycket vi bara kan. Ge oss bara en stund att komma i ordning, sen är ni varmt välkomna till oss på Saltimporten!

FacebookTwitterPinterestEmail
Vad tycker du?Skriv en kommentar Postat i Kategori I verkstan, The Organic Oil Co. Tags , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *