Håroljan räddar sommarhåret!

Hårolja med ekologisk argan, marula och hampa - The Organic Oil Co.

Vi har haft några härliga veckor med sol och bad, varvat med lite jobb i cremeverkstan då och då. Härligt!

Nånting jag är riktigt glad för den här sommaren är att jag har ”Hair Oil Srengthening & Nourishing” att tillgå! Vanligtvis brukar håret efter några sommarveckor vara helt uttorkat, sprött och livlöst. Men icke denna sommar! Jag har använt den ekologiska håroljan på toppar och längder morgon som kväll, och direkt efter dusch. Jag kan riktigt märka hur håret tar till sig oljan och gör det starkare och smidigare, och sammansättningen gör att håret inte blir det minsta fett. Särskilt skönt är det också att veta att allt är naturligt och ekologiskt, jag ger inte håret några kemikalier alls!

Vår hårolja är en väl avvägd kombination av arganolja, marulaolja och hampaolja, alla ekologiska och rättvisa:

Arganoljan är en välbeprövad och populär hårvårdsolja från ett kvinnokollektiv i Marocko. Den innehåller rikligt med antioxidant e-vitamin och linolensyra, en essentiell fettsyra som håret behöver för att få lyster och styrka.

Marulaolja, även den en afrikansk olja, är rik på omega 9, har en hög återfuktande kapacitet och hjälper torrt, skadat och känsligt hår, samtidigt som den absorberas snabbt. Oljan har länge använts som hårvård i södra Afrika; för att skydda håret mot den starka solen.

Hampaolja innehåller fettsyrorna omega 3 och omega 6 i samma ratio som huden, och är därför balanserande och stärkande för hårbotten som ofta blir irriterad och uttorkad av vanliga schampon och av sol och bad. Att ta några extra droppar av håroljan som en kur över natten gör riktigt gott för hårbotten!

Någon droppe naturligt e-vitamin är tillsatt för att förlänga hållbarheten, och e-vitaminet är löst i solrosolja, därför står även solrosolja med på innehållsförteckningen.

That’s it! Ekologiskt och superbra för ditt hår!  //Josefin

Du hittar håroljan i vår webbutik här >>

Pssst! Missa inte att prova. Den här veckan (5 aug – 11 aug) får du en valfri provflaska (5ml) för varje olja du beställer! Läs mer på webbutikens förstasida!
(här alltså) <<—– Länk!

 

FacebookTwitterPinterestEmail
Vad tycker du?4 Comments Postat i Kategori Ekologiska oljor, Giftfria tips Tags , ,

4 Kommentarer till Håroljan räddar sommarhåret!

  1. Hej!
    Jag vill beställa ansiktolja och då jag kommer över 500 kr så är det är fraktfritt. Jag vill att det skall skickas med posten men jag kan inte få bort ”Klarna alternativet”, hur gör jag? Tacksam för snabbt svar för jag längtar efter oljan…

    • Hej Susanne! När du är i kassan, så välj alternativet Betalkort (via Paypal) och klicka sedan på ”till leveransinformation”. Hör av dig igen om något är konstigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *